Carwrapping prijzen

Benieuwd naar onze carwrapping prijzen in Katwijk? Wij zorgen er met onze scherpe tarieven voor dat dit niet veel hoeft te kosten. Terwijl we aan de andere kant gebruik maken van de professionele en hoogwaardige folies van topmerken zoals 3M en Avery. Op die manier combineren we de beste kwaliteit met een scherpe prijs, waar je minimaal 5 jaar zonder zorgen gebruik van kunt maken. Een mooie wrap voor uw auto, waarmee u die een andere kleur kunt geven en de lak beschermt.

De carwrapping prijs hangt af van een paar verschillende factoren. Belangrijk is bijvoorbeeld welk model u rijdt. Een kleine auto uit het A-segment is sneller klaar dan een groot model uit het D- of E-segment, laat staan de grotere SUV’s die er beschikbaar zijn. Hier gaat meer tijd in zitten, zelfs als u maar een deel van de auto wilt laten wrappen met de folie. De delen van de auto die u wilt laten wrappen zijn daarnaast van invloed op de prijs. We kunnen een volledige carwrap aanbrengen, net als specifieke delen zoals de motorkap en de spiegelkappen links en rechts.

Meteen weten wat de carwrapping kosten zullen zijn? Neem contact met ons op, dan brengen we u een vrijblijvende offerte uit vanuit onze werkplaats in Katwijk.

Wat kost car wrappen?

De auto bestickeren en de kosten inschatten? Wij zetten een paar mogelijkheden voor u op een rij:

  • Gedeeltelijke carwrapping
  • Bescherming van de neus en meer
  • Volledige carwrapping

Gedeeltelijke carwrapping

Wilt u alleen de motorkap of de spiegelkappen voorzien van de wrap? De kosten van carwrapping liggen dan lager dan wanneer u de volledige auto daarvan wilt laten voorzien. We gaan aan de slag met de motorkap en de spiegelkappen of andere delen die u belangrijk vindt. We gebruiken daarvoor minder materiaal en hebben daar bovendien minder tijd voor nodig. Op die manier houden we de kosten laag, zodat u daar voordelig gebruik van kunt maken.

Bescherming van de neus en meer

Gaat het u vooral om de bescherming van de lak van uw auto? We denken graag met u mee over de delen die we dan het best kunnen wrappen. We richten ons bijvoorbeeld op de motorkap en de spiegels, net als bepaalde delen aan de zijkant van de auto. We kunnen bovendien het dak netjes wrappen, waardoor verschillende elementen vrij blijven van lakschade. Een mooie investering in het behoud van de lak, waarmee we tevens voor een andere kleur of look kunnen zorgen.

Volledige carwrapping

Wilt u de auto volledig laten wrappen? De kosten van carwrapping zijn dan het hoogst. We hebben hier meer materiaal voor nodig en moeten meer tijd nemen om de auto volledig van de wrap te voorzien. Ondertussen helpt het ons om meer efficiënt te werken, omdat we de auto maar één keer hoeven te demonteren om het materiaal aan te brengen. Een volledige wrap hoeft daardoor minder te kosten dan wanneer u de verschillende delen stuk voor stuk zou laten doen.

Kosten van carwrapping: offerte voor uw auto

Om u aan te kunnen geven wat de precieze carwrapping kosten zijn hebben we bovendien het model nodig van de auto waarmee u rijdt. We kunnen iedere auto voorzien van een carwrap, van klein tot groot. Gaat het om een kleine en compacte auto waar u mee rijdt of een grote SUV waarin u alle ruimte heeft? Wij gaan uit van het model en bepalen hoeveel materiaal en tijd we daarvoor nodig hebben.

Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan met de carwrapping voor kleine en grote modellen. Daardoor kunnen we de prijzen heel nauwkeurig inschatten, om u een scherpe aanbieding te kunnen doen. Daardoor zijn de kosten van carwrapping soms lager dan u zou verwachten. In de werkplaats hebben we de beschikking over professionele gereedschappen, zodat we vlot en vakkundig kunnen werken. Op die manier zijn we uitgegroeid tot de specialist in carwrapping in Katwijk en omgeving.

In een vrijblijvende offerte laten we u graag zien wat de kosten zullen zijn. Bovendien kunnen we die kosten netjes specificeren, zodat u weet hoe we aan de slag gaat en waar de kosten in zitten. U ontvangt van ons een volledige carwrapping prijs, aan de hand van het model auto dat u rijdt en de delen die u wilt laten wrappen. Of voor een volledige wrap, waarmee we zorgen voor een totaal nieuwe look van de auto.

Tip: de carwrapping prijzen liggen lager dan die van het spuiten van de auto. Een wrap is voordeliger dan spuiten, terwijl u hiermee ook de lak op een uitstekende manier kunt beschermen. Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Carwrapping prijzen in Katwijk: scherp aanbod

Wilt u de auto wrappen in Katwijk en bent u daarvoor benieuwd naar de prijzen die we daarvoor berekenen? We leggen u graag uit over de auto wrappen prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. In plaats daarvan geven we u duidelijk aan wat de kosten zijn voor uw model en voor de delen die u wilt laten wrappen. Of voor de volledige auto, waarmee u die mooi mat kunt maken of een zijdeglans of hoogglans uitstraling kunt geven in een andere kleur.

Met carwrapping in Katwijk kiest u eenvoudig voor een andere kleur voor de auto, zelfs in een matte of een zijdeglans lak. Een unieke verschijning op de weg, waarmee u eenvoudig de aandacht kunt trekken. En minstens zo belangrijk, wij zorgen er met de carwrap voor dat we de originele lak van de auto beschermen. Zou u de wrap weer verwijderen? Dan is de lak eronder nog als nieuw.

Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wat onze klanten over ons zeggen