Beste lakbescherming auto

Benieuwd naar de beste lakbescherming voor jouw auto? We zijn gespecialiseerd in het beschermen van de laklaag, zodat die er ook na verloop van tijd prachtig uit blijft zien. Beschermd tegen steenslag dankzij onze Paint Protection Film en mooi van kleur, omdat UV-straling er geen vat op krijgt.

Wij zorgen er met de lakbescherming voor dat je de uitstraling van de auto zo lang mogelijk mooi kunt houden. We gebruiken een keramische coating, die stukken sterker is dan andere beschermingsmiddelen die je zou kunnen aanbrengen.

Lak beschermen: mooi en waardeverhogend

De beste lakbescherming voor jouw auto biedt een aantal verschillende voordelen. Ten eerste draagt het bij aan de mooie uitstraling, omdat er geen schade ontstaat. Tegelijkertijd werkt het waardeverhogend, omdat de lak netjes blijft. Wil je de auto na verloop van tijd inruilen en daar een goede prijs voor krijgen? Zonder lakschade is de auto aanzienlijk meer waard, omdat die zich in een betere staat bevindt.

Beste lakbescherming voor jouw auto

We vertellen je graag meer over de beste lakbescherming van jouw auto. Daarvoor maken we gebruik van onze Paint Protection Film, waarover we je goed kunnen uitleggen. We laten graag zien hoe je daar gebruik van kunt maken of hoe anderen daar veel plezier van hebben. En heb je andere vragen over het beschermen van de lak of het laten stralen van jouw auto? We zijn de specialisten waar je naar op zoek bent.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.