Auto wrappen kosten

Benieuwd naar de auto wrappen kosten? Hoe duur een auto wrappen is hangt af van twee belangrijke factoren. We gaan voor een vrijblijvende offerte uit voor het model auto dat je rijdt en de delen daarvan die je wilt laten wrappen. Gaat het om een volledige wrap in een nieuwe kleur of in een andere glansgraad? Je kunt daarnaast gebruik maken van een gedeeltelijke wrap, bijvoorbeeld om de motorkap en de spiegelkappen te beschermen tegen krassen, steenslag en andere beschadigingen.

De kosten van het auto wrappen hangen samen met die twee belangrijke factoren. Ondertussen maken we gebruik van hoogwaardige folies van 3M en Avery. Dit zijn de merken die bekend staan om de zeer hoge kwaliteit en zeer lange levensduur. We kunnen je uitleggen wat het kost om een auto te wrappen, zodat je daar vervolgens 6 maanden zonder omkijken gebruik van kunt maken. De ideale keuze voor hoge kwaliteit, waardoor de wrap door weer en wind goed blijft zitten.

We hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan met carwraps voor alle merken en modellen. Bovendien beschikken we bij ons in de werkplaats over alle gereedschappen die we daarbij nodig hebben, zodat we vlot en vakkundig voor je aan de slag kunnen gaan. Dat helpt de auto laten wrappen kosten laag te houden, waardoor je daar een zo scherp mogelijke prijs voor betaalt.

Kosten auto wrappen: 2 belangrijke factoren

    Benieuwd naar het wrappen van jouw auto en de kosten waar je aan moet denken? Deze twee factoren zijn daarop van invloed:
  • Model auto dat je rijdt
  • Onderdelen om te wrappen

Model auto dat je rijdt

De ene auto is de andere niet, sommige modellen zijn veel groter dan anderen. Een auto uit het A-segment is heerlijk compact om mee door de stad te rijden en hoeft niet veel te kosten als je die wilt laten wrappen. We hebben er weinig materiaal voor nodig en hoeven er relatief weinig tijd in te steken. Een auto uit het C- of D-segment kost al wat meer tijd en met een SUV zijn we een stuk langer bezig.

We bepalen de auto wrappen kosten deels aan de hand van het model dat je rijdt, zowel wanneer je daarvan een deel als de gehele auto wilt laten voorzien van een carwrap. We moeten onderdelen demonteren om die te kunnen wrappen. De grootte en het aantal onderdelen is van invloed op de prijs die we berekenen. We hebben veel ervaring met diverse merken en modellen, waardoor we je goed kunnen aangeven wat de kosten zullen zijn. Wat laten je weten wat het kost om een auto te laten wrappen, als je ons kunt aangeven welk model je rijdt.

Onderdelen om te wrappen

Wil je niet de volledige auto laten wrappen en ben je benieuwd naar de kosten van specifieke onderdelen? We kunnen bijvoorbeeld de motorkap wrappen. Dat is een mooie keuze als je kiest voor carbon of een andere kleur dan de rest van de auto. En het kan bovendien uitstekende bescherming bieden tegen krassen en steenslag. De motorkap is een kwetsbaar onderdeel van de auto, waardoor het een goed idee is om die te beschermen. En dat geldt ook voor de spiegelkappen, die ook veel steenslag te verduren kunnen krijgen.

Met een carwrap voor bepaalde delen van de auto ben je goedkoper uit dan voor de volledige auto. De kosten om een auto te wrappen hangen samen met het aantal delen dat we moeten demonteren en de hoeveelheid materiaal die we daarvoor nodig hebben. Wil je alleen het dak, de porteren of andere delen van de auto laten wrappen? Aan de hand daarvan kunnen we je een vrijblijvende offerte uitbrengen, zodat je goed weet waar je aan toe bent.

Carwrapping in onze werkplaats

Benieuwd naar de kosten om een hele auto te laten wrappen of voor de specifieke delen waar het je om gaat? We zorgen voor scherpe tarieven, omdat we in de werkplaats de beschikking hebben over alle belangrijke gereedschappen. Daardoor kunnen we vlot en vakkundig werken, zowel als het gaat om de hele auto als voor specifieke onderdelen.

Bovendien hebben onze specialisten in carwrapping veel ervaring met het wrappen van de diverse modellen en merken. We weten hoe we de motorkap, de spiegelkappen of de deuren kunnen demonteren om die goed te kunnen wrappen. Belangrijk, omdat we daarmee veel tijd winnen en je op een meer voordelige manier van dienst kunnen zijn. We gaan er op een vakkundige manier mee aan de slag en houden de kosten laag. Inclusief een offerte op voorhand, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Kosten hele auto laten wrappen: relatief voordelig

Wil je de hele auto wrappen en ben je benieuwd naar de kosten? Die liggen relatief lager dan wanneer je de onderdelen één voor één zou laten doen. Als we een complete auto voorzien van een carwrap halen we de belangrijke delen in één keer uit elkaar. Dat voorkomt dat we alles opnieuw dienen te monteren en de volgende keer weer moeten demonteren. Het draagt bij aan de efficiëntie waarmee we kunnen werken, zodat je daar onder de streep een lagere prijs voor betaalt.

Auto wrappen kosten

Benieuwd naar de auto wrappen kosten? Wij hebben veel ervaring met allerlei merken en modellen, zodat we je de prijs daarvoor op voorhand kunnen opgeven. Om de volledige auto te laten wrappen of om bijvoorbeeld de motorkap, de spiegelkappen en het dak aan te laten pakken. Wij zorgen ervoor dat je op voorhand weet wat de kosten voor een auto wrappen zullen zijn als we daar voor je mee aan de slag gaan.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.