Auto wrappen kosten

Benieuwd naar de auto wrappen kosten in Katwijk? Hoe duur een auto wrappen is hangt af van twee belangrijke factoren. We gaan voor een vrijblijvende offerte uit voor het model auto dat u rijdt en de delen daarvan die u wilt laten wrappen. Gaat het om een volledige wrap in een nieuwe kleur of in een andere glansgraad? U kunt daarnaast gebruik maken van een gedeeltelijke wrap, bijvoorbeeld om de motorkap en de spiegelkappen te beschermen tegen krassen, steenslag en andere beschadigingen.

De kosten van het auto wrappen hangen samen met die twee belangrijke factoren. Ondertussen maken we gebruik van hoogwaardige folies van 3M en Avery. Dit zijn de merken die bekend staan om de zeer hoge kwaliteit en zeer lange levensduur. We kunnen u uitleggen wat het kost om een auto te wrappen, zodat u daar vervolgens 5 jaar zonder omkijken gebruik van kunt maken. De ideale keuze voor hoge kwaliteit, waardoor de wrap door weer en wind goed blijft zitten.

We hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan met carwraps voor alle merken en modellen. Bovendien beschikken we bij ons in de werkplaats over alle gereedschappen die we daarbij nodig hebben, zodat we vlot en vakkundig voor u aan de slag kunnen gaan. Dat helpt de auto laten wrappen kosten laag te houden, waardoor u daar een zo scherp mogelijke prijs voor betaalt.

Kosten auto wrappen: 2 belangrijke factoren

    Benieuwd naar het wrappen van uw auto en de kosten waar u aan moet denken? Deze twee factoren zijn daarop van invloed:
  • Model auto dat u rijdt
  • Onderdelen om te wrappen

Model auto dat u rijdt

De ene auto is de andere niet, sommige modellen zijn veel groter dan anderen. Een auto uit het A-segment is heerlijk compact om mee door de stad te rijden en hoeft niet veel te kosten als u die wilt laten wrappen. We hebben er weinig materiaal voor nodig en hoeven er relatief weinig tijd in te steken. Een auto uit het C- of D-segment kost al wat meer tijd en met een SUV zijn we een stuk langer bezig.

We bepalen de auto wrappen kosten deels aan de hand van het model dat u rijdt, zowel wanneer u daarvan een deel als de gehele auto wilt laten voorzien van een carwrap. We moeten onderdelen demonteren om die te kunnen wrappen. De grootte en het aantal onderdelen is van invloed op de prijs die we berekenen. We hebben veel ervaring met diverse merken en modellen, waardoor we u goed kunnen aangeven wat de kosten zullen zijn. Wat laten u weten wat het kost om een auto te laten wrappen, als u ons kunt aangeven welk model u rijdt.

Onderdelen om te wrappen

Wilt u niet de volledige auto laten wrappen en bent u benieuwd naar de kosten van specifieke onderdelen? We kunnen bijvoorbeeld de motorkap wrappen. Dat is een mooie keuze als u kiest voor carbon of een andere kleur dan de rest van de auto. En het kan bovendien uitstekende bescherming bieden tegen krassen en steenslag. De motorkap is een kwetsbaar onderdeel van de auto, waardoor het een goed idee is om die te beschermen. En dat geldt ook voor de spiegelkappen, die ook veel steenslag te verduren kunnen krijgen.

Met een carwrap voor bepaalde delen van de auto bent u goedkoper uit dan voor de volledige auto. De kosten om een auto te wrappen hangen samen met het aantal delen dat we moeten demonteren en de hoeveelheid materiaal die we daarvoor nodig hebben. Wilt u alleen het dak, de porteren of andere delen van de auto laten wrappen? Aan de hand daarvan kunnen we u een vrijblijvende offerte uitbrengen, zodat u goed weet waar u aan toe bent.

Carwrapping in onze werkplaats

Benieuwd naar de kosten om een hele auto te laten wrappen of voor de specifieke delen waar het u om gaat? We zorgen voor scherpe tarieven, omdat we in de werkplaats de beschikking hebben over alle belangrijke gereedschappen. Daardoor kunnen we vlot en vakkundig werken, zowel als het gaat om de hele auto als voor specifieke onderdelen.

Bovendien hebben onze specialisten in carwrapping in Katwijk veel ervaring met het wrappen van de diverse modellen en merken. We weten hoe we de motorkap, de spiegelkappen of de deuren kunnen demonteren om die goed te kunnen wrappen. Belangrijk, omdat we daarmee veel tijd winnen en u op een meer voordelige manier van dienst kunnen zijn. We gaan er op een vakkundige manier mee aan de slag en houden de kosten laag. Inclusief een offerte op voorhand, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Kosten hele auto laten wrappen: relatief voordelig

Wilt u de hele auto wrappen en bent u benieuwd naar de kosten? Die liggen relatief lager dan wanneer u de onderdelen één voor één zou laten doen. Als we een complete auto voorzien van een carwrap halen we de belangrijke delen in één keer uit elkaar. Dat voorkomt dat we alles opnieuw dienen te monteren en de volgende keer weer moeten demonteren. Het draagt bij aan de efficiëntie waarmee we kunnen werken, zodat u daar onder de streep een lagere prijs voor betaalt.

Auto wrappen kosten in Katwijk

Benieuwd naar de auto wrappen kosten in Katwijk? Wij hebben veel ervaring met allerlei merken en modellen, zodat we u de prijs daarvoor op voorhand kunnen opgeven. Om de volledige auto te laten wrappen of om bijvoorbeeld de motorkap, de spiegelkappen en het dak aan te laten pakken. Wij zorgen ervoor dat u op voorhand weet wat de kosten voor een auto wrappen zullen zijn als we daar in Katwijk voor u mee aan de slag gaan.

Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wat onze klanten over ons zeggen