(071) 408-6737 Ieder werkdag tussen 09.00 en 17.00

Auto mat zwart wrappen prijs

Uw auto mat zwart wrappen en de prijs berekenen? Die hangt af van een paar verschillende factoren. We gaan bij ons in de werkplaats in Katwijk uit van het merk en model dat u rijdt. De grootte van de delen bepaalt hoeveel van de 3M of Avery folie we daarvoor nodig hebben. Bovendien bepalen we aan de hand van het merk en model welke delen we moeten demonteren om de carwrap  goed aan te kunnen brengen.

We kunnen op die manier uw auto mat zwart wrappen of gebruik maken van goud, net als iedere andere kleur die u voor ogen heeft. Een hoogwaardige keuze met een prachtig resultaat, waarmee u ondertussen de lak op een goede manier kunt beschermen.

Met de auto mat zwart wrappen prijs investeert u op die manier in een mooie nieuwe kleur, net als in de bescherming van de originele lak. U heeft geen last van steenslag, krassen en andere schade, terwijl u zorgt voor een mooie nieuwe kleur van de auto. In zwart met een matte uitstraling, net als in hoogglans of zijdeglans als u daar naar op zoek bent.

Auto mat zwart wrappen

De auto mat zwart wrappen en daarmee zorgen voor een mooie nieuwe look? Het zorgt voor een stoere uitstraling, dankzij de matte afwerking. Dat steekt stoer af bij de hoogglans afwerking die standaard is voor veel auto’s. Ook een zijdeglans afwerking heeft zo’n effect, waardoor het de moeite waard is om de beiden goed met elkaar te vergelijken. We kunnen u voorbeelden laten zien van auto’s in mat zwart en in zijdeglans, net als in de verschillende andere kleuren die er beschikbaar zijn.

Bent u vooral benieuwd naar de auto mat zwart wrappen prijs? We maken graag een vrijblijvende offerte voor u, zodat u goed weet waar u aan toe bent. Aan de hand van het merk en model dat u rijdt en op basis van de delen die u wilt laten wrappen. Gaat het om de complete auto, om de motorkap en het dak of wellicht alleen om de spiegelkappen die u een andere kleur wilt geven?

Auto mat zwart wrappen prijs in Katwijk

De auto mat zwart wrappen en de prijs in Katwijk weten? Wij kunnen uw auto wrappenen stellen daarvoor op voorhand netjes een vrijblijvende offerte op. U weet op die manier goed waar u aan toe bent, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Vertel ons waar uw voorkeur naar uitgaat, dan gaan we er graag voor u mee aan de slag of kunt u bij ons langskomen in de werkplaats in Katwijk.

Me ramen laten tinten!! Ziet ertop uit, 👍🏽
Marco van Sprang
2019-04-07T18:52:05+0000
Van de week mijn ramen laten tinten bij Buitenbos Customs. mijn ramen lijken fabrieksaf getint, ik ben super tevreden met de service en resultaat en om deze reden mijn recensie.
TJ Adam
2019-02-08T09:34:41+0000
paar dagen geleden bij dit top bedrijf de 2 voor en 3 achter ramen laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service.raad dit bedrijf echt aan!.
Lyean Vetter
2018-12-16T16:09:26+0000
Super job Buitenbus customs Katwijk for darkening my car windows, professional, knowledgeable and friendly team, top customer service, I can only recommend and will definitely go there again.
Pieter de Mooij
2018-08-25T12:52:10+0000

Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 06 317 88 501 of gebruik het online contactformulier.

Sluit Menu
Offerte opvragen
Bellen