Auto mat zwart wrappen prijs

Jouw auto mat zwart wrappen en de prijs berekenen? Die hangt af van een paar verschillende factoren. We gaan bij ons in de werkplaats uit van het merk en model dat je rijdt. De grootte van de delen bepaalt hoeveel van de 3M of Avery folie we daarvoor nodig hebben. Bovendien bepalen we aan de hand van het merk en model welke delen we moeten demonteren om de carwrap goed aan te kunnen brengen.

We kunnen op die manier jouw auto mat zwart wrappen of gebruik maken van goud, net als iedere andere kleur die je voor ogen hebt. Een hoogwaardige keuze met een prachtig resultaat, waarmee je ondertussen de lak op een goede manier kunt beschermen.

Met de auto mat zwart wrappen prijs investeer je op die manier in een mooie nieuwe kleur, net als in de bescherming van de originele lak. Je hebt geen last van steenslag, krassen en andere schade, terwijl je zorgt voor een mooie nieuwe kleur van de auto. In zwart met een matte uitstraling, net als in hoogglans of zijdeglans als je daar naar op zoek bent.

Auto mat zwart wrappen

De auto mat zwart wrappen en daarmee zorgen voor een mooie nieuwe look? Het zorgt voor een stoere uitstraling, dankzij de matte afwerking. Dat steekt stoer af bij de hoogglans afwerking die standaard is voor veel auto’s. Ook een zijdeglans afwerking heeft zo’n effect, waardoor het de moeite waard is om de beiden goed met elkaar te vergelijken. We kunnen je voorbeelden laten zien van auto’s in mat zwart en in zijdeglans, net als in de verschillende andere kleuren die er beschikbaar zijn.

Ben je vooral benieuwd naar de auto mat zwart wrappen prijs? We maken graag een vrijblijvende offerte voor u, zodat je goed weet waar je aan toe bent. Aan de hand van het merk en model dat je rijdt en op basis van de delen die je wilt laten wrappen. Gaat het om de complete auto, om de motorkap en het dak of wellicht alleen om de spiegelkappen die je een andere kleur wilt geven?

Auto mat zwart wrappen prijs

De auto mat zwart wrappen en de prijs weten? Wij kunnen jouw auto wrappen en stellen daarvoor op voorhand netjes een vrijblijvende offerte op. Je weet op die manier goed waar je aan toe bent, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Vertel ons waar jouw voorkeur naar uitgaat, dan gaan we er graag voor je mee aan de slag of kunt je bij ons langskomen in de werkplaats.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.