Auto mat grijs wrappen

Uw auto mat grijs wrappen in Katwijk of omgeving? Wij zorgen voor een mooie nieuwe uitstraling van de auto en beschermen ondertussen de originele lak. In mat grijs of inwit, net als in alle andere kleuren die er denkbaar zijn. Voor een mooie afwerking van uw auto, die we op een hoogwaardige en strakke manier voor u aanbrengen.

Mat grijze folie voor uw auto

We gebruiken een hoogwaardige folie in mat grijs. Verander op die manier de kleur van uw auto, terwijl we de originele lak beschermen tegen krassen, steenslag en andere vormen van schade. Op de motorkap en op de spiegels, net als op het dak en op de rest van de auto. Voor een volledige wrap of om bepaalde delen af te werken in mat grijs.

We gebruiken de carwraps van 3M en Avery, zodat u kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit. Een keuze voor niets minder dan het beste, waardoor de mat grijze folie 6 tot 10 jaar blijft zitten. We bieden standaard 5 jaar garantie, zodat u in die periode geen omkijken heeft naar de mooie nieuwe afwerking.

Auto mat grijs wrappen in Katwijk

Uw auto in mat grijs wrappen in Katwijk? Wij kunnen uw auto wrappen in iedere kleur die u voor ogen heeft. In verschillende soorten grijs of in een andere kleur, zowel in hoogglans, zijdeglans als in mat. Een mooie nieuwe kleur voor uw auto, waarmee u de lak kunt beschermen. Superstrak aangebracht, waardoor de 3D-contouren van de auto geweldig zichtbaar zullen blijven.

Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wat onze klanten over ons zeggen