Mat grijs wrap aanbrengen door professionals

Rijdend door de straten met een mat grijze wrap en een stoere uitstraling. Een nieuwe kleur voor jouw auto die zorgt voor tevredenheid en meer genieting, beter dan de huidige uitstraling. Een wrap die bij je past waar je lang meegaat en je lak beschermt van krassen.

Naar voorkeur wrappen

We wrappen jouw auto altijd naar voorkeur. Zo zorgen we ervoor dat we jouw wensen en voorkeuren bespreken alvorens we beginnen met de behandeling van jouw auto. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw auto een carwrap krijgt die bij je past.

Je hebt keus uit verschillende soorten kleuren grijs: donkergrijs, lichtgrijs en alles daarussenin. Doordat onze carwrap van Avery en 3M is, kunnen wij de 3D-contouren vormen om zo een indrukwekkende resultaat neer te zetten.

Voordelen van carwrap

Zo gaan wij te werk

Allereerst vinden we het belangrijk dat we een goed beeld hebben van jouw wensen. We bespreken die met je en geven eventueel advies uit zodat jij de beste keus kunt maken voor jouw auto. Nadat we een goed beeld hebben beginnen we aan het reinigen van de lak. We verwijderen vet en vuil om de carwrap een langer levensduur te geven.

Vervolgens bereiden we de wrap voor en brengen we die aan op je lak, zelfs op plekken waar dat uitdagend is. We werken volgens een professionele aanpak waardoor we jouw auto voorzien van mat grijze wrap.

Auto mat grijs wrap | Buitenbos Customs
Auto mat grijs wrappen | Buitenbos Customs Auto mat grijs wrappen | Buitenbos Customs

Prijzen wrappen

Kleine personenauto’s v.a €1250,-

Middel personenauto’s v.a €1500,-

Grote personenauto’s v.a €1750,-

Station v.a €1950,-

SUV/MPV v.a €2150,-

Bedrijfswagen v.a €2150,-

Veelvoorkomende twijfels

Wat als ik de wrap wil verwijderen?

We wrappen je auto met een kwalitatieve folie die altijd verwijderd kan worden. Mocht je een ander idee hebben voor je auto, dan is het makkelijker en goedkoper om de wrap te laten verwijderen.

Hoelang duurt het wrapping proces?

De duur is afhankelijk van je type auto. Wanneer het een grote auto is als bijvoorbeeld een SUV en bedrijfsauto, dan kun je rekening houden met 3 dagen. Kleine tot gemiddelde auto's geheel laten wrappen doen we gemiddeld 2 à 3 dagen over. Wanneer je slechts enkele details wilt wrappen van je auto, dan is dat binnen één werkdag al vaak geregeld en kun je jouw auto dan weer onmiddelijk ophalen.

Beschermt de wrap tegen krassen?

Jazeker, de wrap beschermt je lak en vangt krassen op die weer gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Laat je gewrapte auto in de zon staan of gebruik een haarföhn om de krassen weg te krijgen.

Kan ik me auto dan nog wassen?

Jazeker, Het wassen zal geen probleem zijn. Wanneer je auto voorzien is van carwrap, zal het vier tot vijf dagen duren voordat de folie is uitgehard. Was daarom pas je auto na een week. De beste wasmethode voor de gewrapte auto, is om het met de hand te wassen. Je kunt ook door de wasstraat maar let dan wel op met de wasprogramma die je kiest. Kies voor een programma die geen gebruik maakt van harde borstels. Nog beter zal zijn om een wax toe te voegen die bij je gewrapte auto past.

Krijg ik garantie?

Ja, je krijgt standaard 6 maanden garantie op de montage van je carwrap. We helpen je graag bij verdere vragen over ons proces bij het aanbrengen van de wrap en welke wrapfolie we gebruiken.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.