Auto mat grijs wrappen

Uw auto mat grijs wrappen in Katwijk of omgeving? Wij zorgen voor een mooie nieuwe uitstraling van de auto en beschermen ondertussen de originele lak. In mat grijs of inwit, net als in alle andere kleuren die er denkbaar zijn. Voor een mooie afwerking van jouw auto, die we op een hoogwaardige en strakke manier voor je aanbrengen.

Mat grijze folie voor jouw auto

We gebruiken een hoogwaardige folie in mat grijs. Verander op die manier de kleur van jouw auto, terwijl we de originele lak beschermen tegen krassen, steenslag en andere vormen van schade. Op de motorkap en op de spiegels, net als op het dak en op de rest van de auto. Voor een volledige wrap of om bepaalde delen af te werken in mat grijs.

We gebruiken de carwraps van 3M en Avery, zodat je kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit. Een keuze voor niets minder dan het beste, waardoor de mat grijze folie 6 tot 10 jaar blijft zitten. We bieden standaard 1 jaar garantie, zodat je in die periode geen omkijken hebt naar de mooie nieuwe afwerking.

Auto mat grijs wrappen in Katwijk

Uw auto in mat grijs wrappen in Katwijk? Wij kunnen jouw auto wrappen in iedere kleur die je voor ogen hebt. In verschillende soorten grijs of in een andere kleur, zowel in hoogglans, zijdeglans als in mat. Een mooie nieuwe kleur voor jouw auto, waarmee je de lak kunt beschermen. Superstrak aangebracht, waardoor de 3D-contouren van de auto geweldig zichtbaar zullen blijven.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.