Auto detailen prijs

Benieuwd naar de auto detailen prijs? Het is al mogelijk om uw interieur of exterieur te laten reinigen vanaf 75 euro, inclusief btw. U betaalt een scherpe prijs, waarvoor we als detailer voor uw auto in Katwijk aan de slag gaan.

Wij zorgen ervoor dat de auto er van binnen en van buiten als nieuw uit komt te zien, terwijl u daar een scherpe prijs voor betaalt. Het is een voordelige manier om weer trots te kunnen zijn op de auto. En belangrijker nog, om zowel de buitenkant als de binnenkant in uitstekende conditie te houden en de materialen goed te onderhouden.

Interieur detailen: prijs en mogelijkheden

Wilt u het interieur detailen of het exterieur grondig laten reinigen? Dat kan al vanaf 75 euro, inclusief btw. U betaalt op die manier een scherpe prijs voor een professionele behandeling. We maken daarvoor gebruik van de gereedschappen en materialen bij ons in de werkplaats in Katwijk.

En zoekt u de best mogelijke behandeling? We kunnen een leerbehandeling en een ozonbehandeling uitvoeren voor het interieur. Of we kunnen een lakverzegeling aanbrengen en zowel de rubbers als de banden voor u verzorgen aan de buitenzijde. Verschillende mogelijkheden voor een auto om trots op te zijn, dankzij professionele reiniging door onze vakmensen.

Auto detailen: prijs in Katwijk

Wilt u de auto detailen in Katwijk of omgeving? Wij gaan er mee aan de slag op basis van het pakket van uw keuze. Voor een zo scherp mogelijke auto detailing prijs of op basis van de meer uitgebreide pakketten voor uw auto.

Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wat onze klanten over ons zeggen