Auto detailen prijs

Benieuwd naar de auto detailen prijs? Het is al mogelijk om jouw interieur of exterieur te laten reinigen vanaf 75 euro, inclusief btw. Je betaalt een scherpe prijs, waarvoor we als detailer voor jouw auto aan de slag gaan.

Wij zorgen ervoor dat de auto er van binnen en van buiten als nieuw uit komt te zien, terwijl je daar een scherpe prijs voor betaalt. Het is een voordelige manier om weer trots te kunnen zijn op de auto. En belangrijker nog, om zowel de buitenkant als de binnenkant in uitstekende conditie te houden en de materialen goed te onderhouden.

Interieur detailen: prijs en mogelijkheden

Wil je het interieur detailen of het exterieur grondig laten reinigen? Dat kan al vanaf 75 euro, inclusief btw. Je betaalt op die manier een scherpe prijs voor een professionele behandeling. We maken daarvoor gebruik van de gereedschappen en materialen bij ons in de werkplaats.

En zoek je de best mogelijke behandeling? We kunnen een leerbehandeling en een ozonbehandeling uitvoeren voor het interieur. Of we kunnen een lakverzegeling aanbrengen en zowel de rubbers als de banden voor je verzorgen aan de buitenzijde. Verschillende mogelijkheden voor een auto om trots op te zijn, dankzij professionele reiniging door onze vakmensen.

Auto detailen: prijs

Wil je de auto detailen? Wij gaan er mee aan de slag op basis van het pakket van jouw keuze. Voor een zo scherp mogelijke auto detailing prijs of op basis van de meer uitgebreide pakketten voor jouw auto.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.