Auto dak wrappen prijs

Benieuwd naar de auto dak wrappen prijs? Uitstekende bescherming voor de lak van de auto op het dak, zoals je daar ook op de motorkap, op de spiegelkappen en op de andere delen van de auto gebruik van kunt maken.

Een uitstekende investering in het behoud van de lak, die lang blijft zitten en tegelijkertijd de kans biedt een andere kleur aan te brengen. Een hoogwaardige afwerking van jouw auto, waarmee we die goed beschermen en er een prachtige verschijning van maken. Voor het dak en voor de andere delen van de auto, afhankelijk van jouw voorkeur.

Dak wrappen van de auto

Wil je het dak wrappen van de auto? We doen dat in een specifieke kleur en met een hoogwaardige folie die krassen, steenslag en andere schade helpt te voorkomen. We kunnen het auto dak wrappen zoals we dat ook doen met de motorkap, de spiegelkappen, de portieren en ed achterzijde van de auto. Door de folie er sprak omheen te trekken, waarmee we de 3D-contouren van het model goed kunnen volgen.

Benieuwd naar de auto dak wrappen prijs? Dat hangt af van het merk en model dat je rijdt. We gaan uit van de grootte van het dak, net als de onderdelen die we moeten demonteren om de folie goed aan te kunnen brengen. Je ontvangt op die manier een prijs op maat, zodat je daar bij ons een eerlijke en scherpe prijs voor betaalt.

Auto dak wrappen prijs

De auto dak wrappen prijs ontvangen in een vrijblijvende offerte? Ontdek hoe we jouw auto kunnen wrappen en hoe we de kosten daarvoor berekenen. Vraag een vrijblijvende offerte aan, zodat we je op voorhand kunnen laten zien wat de kosten zijn voor een carwrap voor het dak van jouw auto. Of voor de andere delen die je graag wilt beschermen en een mooie nieuwe uitstraling wilt geven.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.