Auto dak wrappen prijs

Benieuwd naar de auto dak wrappen prijs in Katwijk? Uitstekende bescherming voor de lak van de auto op het dak, zoals u daar ook op de motorkap, op de spiegelkappen en op de andere delen van de auto gebruik van kunt maken.

Een uitstekende investering in het behoud van de lak, die lang blijft zitten en tegelijkertijd de kans biedt een andere kleur aan te brengen. Een hoogwaardige afwerking van uw auto, waarmee we die goed beschermen en er een prachtige verschijning van maken. Voor het dak en voor de andere delen van de auto, afhankelijk van uw voorkeur.

Dak wrappen van de auto

Wilt u het dak wrappen van de auto? We doen dat in een specifieke kleur en met een hoogwaardige folie die krassen, steenslag en andere schade helpt te voorkomen. We kunnen het auto dak wrappen zoals we dat ook doen met de motorkap, de spiegelkappen, de portieren en ed achterzijde van de auto. Door de folie er sprak omheen te trekken, waarmee we de 3D-contouren van het model goed kunnen volgen.

Benieuwd naar de auto dak wrappen prijs? Dat hangt af van het merk en model dat u rijdt. We gaan uit van de grootte van het dak, net als de onderdelen die we moeten demonteren om de folie goed aan te kunnen brengen. U ontvangt op die manier een prijs op maat, zodat u daar bij ons in Katwijk een eerlijke en scherpe prijs voor betaalt.

Auto dak wrappen prijs in Katwijk

De auto dak wrappen prijs in Katwijk ontvangen in een vrijblijvende offerte? Ontdek hoe we uw auto kunnen wrappen en hoe we de kosten daarvoor berekenen. Vraag een vrijblijvende offerte aan, zodat we u op voorhand kunnen laten zien wat de kosten zijn voor een carwrap voor het dak van uw auto. Of voor de andere delen die u graag wilt beschermen en een mooie nieuwe uitstraling wilt geven.

Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wat onze klanten over ons zeggen