Je autolak beschermen met anti-steenslag folie

Natuurlijk is het niet fijn om de kans te lopen dat je lak beschadigd wordt door bijvoorbeeld steenslag of krassen. We zorgen ervoor dat jouw auto beschermd wordt van schade door een kwalitatieve folie aan te brengen op je lak.

De folie stoot schade af die op je lak zou hadden komen zonder de folie. Paint Protection Film is een andere benaming voor de anti-steenslag folie. Rijd weer zorgeloos met ons vakkundige aanpak.

Beschermend tegen schade

De anti-steenslag folie beschermt naast steenslag ook van verschillende andere schades. Schades zoals krassen maar ook tegen schades die veroorzaakt worden door:

  • Zouten
  • Vogelpoep
  • Oliën
  • Boomhars
  • Insecten
  • Industriële uitstoot

Behoudt je lak optimaal en netjes door de kwalitatieve folie die wij op je lak aanbrengen. Een beschermde lak brengt veel voordelen met zich mee, waaronder dat het de restwaarde van je auto verhoogt bij verkoop. Ook zorgt het ervoor dat je autolak er altijd netjes en schadevrij uitziet wat de uitstraling van je auto verhoogt.

Onze aanpak

Wanneer je ervoor kiest om je autolak te beschermen met anti-steenslag folie, is het handig om je lak vooraf te hebben voorzien van verwijderingen van krasjes. Dat zal ervoor zorgen dat de folie er nog beter uitziet bij applicatie.

De folie vangt krassen op bij kleine ongelukken waardoor je onbeschadigd blijft. Dat bespaart je natuurlijk weer wat geld. We brengen de folie vakkundig aan en verwijderen eventuele vocht met een hitte behandeling. Elke hoek van je auto beschermt tegen steenslag en andere schades.

Paint Protection Film laten wrappen | Buitenbos Customs
Anti-steenslag folie | Buitenbos Customs Anti-steenslag folie | Buitenbos Customs

Prijzen

Standaard

Spiegels Voorbumper Gedeelte motorkap Gedeelte schermen Exclusief BTW 999,-

Extra

Spiegels Voorbumper Volledig motorkap Volledig schermen Exclusief BTW 1699,-

Volledig

Alle onderdelen Exclusief BTW 3999,-

Veelvoorkomende twijfels

Moet mijn huidige lak vrij zijn van schade?

Nee, maar dat zal wel enorm handig zijn. Wanneer je namelijk kiest voor het verwijderen van schade aan je lak, kun je de restwaarde van je auto verhogen. Je kunt je auto dus zo aanleveren inclusief de lakschade, en als je ervoor kiest om de lakschade te laten verwijderen, dan helpen we je daar graag bij met onze Auto Detailing dienst.

Moet mijn auto schoon zijn bij aanlevering?

Ja graag, want hoe schoner je auto, hoe minder kans op achterblijvend vuil tussen de folie en auto. Zo zal de folie nog beter aangebracht kunnen worden op je lak.

Hoelang duurt het proces?

Ga je voor de volledige Paint Protection Film behandeling? Dan zal het maximaal 4 dagen duren om jouw auto van optimale lakbescherming te voorzien. Voor de voorzijde van je auto geldt dat het maximaal 2 dagen duurt om alles nauwkeurig te behandelen inclusief de wat lastigere plekken.

Krijg ik garantie?

Jazeker, je krijgt 10 jaar garantie op vergeling, barsten, scheuren, vlekken en dofheid. Voor meer informatie kun je altijd gerust contact met ons opnemen.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Wij waarderen onze klanten en zij waarderen ons, bekijk hieronder waarom.

Jan Arts

Ik heb de achterruiten laten tinten van twee auto's. Gaan hier zeer netjes te werk en leveren alleen maar met perfectie! Auto neergezet, boodschappen gedaan, en bij terugkomst was de auto klaar! Erg veel profijt van gehad op vakantie omdat de folie ook veel warmte buiten de auto laat! Zeker een aanrader, en ik twijfel niet om ooit nog eens terug te gaan als het weer eens nodig is!

Lyean Vetter

Heb mijn ramen laten tinten bij dit top bedrijf. De twee voorruiten en drie achterruiten laten tinten van mijn Opel Adam. Ben zeer en zeer tevreden met deze toppers. Vriendelijk personeel en een hele goeie service. Ik raad dit bedrijf echt aan!

Peter Van Wouwe

Nadat mijn vorige leverancier aan huis om ruiten te tinten failliet ging, ben ik bij Buitenbos Customs terecht gekomen. Inmiddels twee auto's laten doen, tot volle tevredenheid. (Tevens de zwarte cabriolet van mijn dochter laten poetsen, Super!)

Dmytro Levchun

Ik heb mijn autoramen laten blinderen door Buitenbos Customs. De afspraak kon gemakkelijk op een geschikt tijdstip worden geregeld, het blinderen van de autoramen duurden een halve dag.

Mike Seegers

Super bedrijf. Netjes en mooi werk geleverd. Ramen laten tinten en striping over de mini. Top gedaan, Thanx 👊

Sander Bakker

Erg blij met m'n getinte ramen! Goeie service en het eindresultaat ziet er super uit! Zeker een aanrader 👍

Martin Van Klaveren

Als je iets aan je auto wil doen, moet je bij Buitenbos Customs zijn! Superblij met het resultaat.

Klaar voor de volgende stap? We staan voor je klaar.