3M auto wrap

Een 3M auto wrap in Katwijk laten aanbrengen op uw auto? Een prachtige keuze om uw auto een andere kleur te geven en tegelijkertijd de originele lak te beschermen. In hoogglans en in zijdeglans, net als in mat voor een meer stoere en moderne uitstraling.

We zijn uw specialisten in carwrapping in Katwijk en omgeving. Daarvoor gebruiken we de hoogwaardige folies van 3M en Avery, zodat u daarmee een geweldige keuze maakt. Strak aangebracht en op termijn ook weer makkelijk te verwijderen, zodat de originele lak er onbeschadigd onder vandaan zal komen.

Auto wrap van 3M

Met een auto wrap van 3M zorgt u voor een heel andere kleur van de auto of beschermt u de lak op de best mogelijke manier. Strak aangebracht, waardoor de 3D-contouren van de auto mooi zichtbaar blijven. Van binnen en van buiten, omdat we allerlei verschillende delen voor u kunnen wrappen. U kunt denken aan het dak en de motorkap, net als de spiegelkappen en natuurlijk de rest van de auto. Voor een compleet nieuwe kleur of een paar mooie contrasten, waardoor u met de 3M auto wrap in Katwijk alle vrijheid heeft.

3M auto wrap in Katwijk

Zoekt u een specialist voor een 3M auto wrap in Katwijk? We kunnen uw auto wrappen en werken daarvoor met de hoogste kwaliteit materialen. We laten u graag voorbeelden zien van andere auto’s die we wrapten, zodat u daaraan kunt zien hoe geweldig dit eruit komt te zien. In zwart en in wit, net als in grijs, camo, goud of een van de andere opvallende kleuren die er beschikbaar zijn. Vraag een vrijblijvende offerte aan, dan weet u precies waar u aan toe bent als u nadenkt over een 3M auto wrap in Katwijk of omgeving.

Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00u op telefoonnummer 0631788501 of gebruik het afspraken-formulier.

Wat onze klanten over ons zeggen